SPA Rezervacije

Sistem za vođenje SPA & Aktivnosti

Dnevni Spa? Hotelski Spa? Ili Zdravstveni Spa?

Bez obzira na kategoriju kojoj pripada vaš Spa, Reservation Assistant je idealno informaciono oruđe za podršku vašem poslovanju.

Svaki menadžer spa objekta je svestan važnosti optimalnog korišćenja resursa. Jedna od najvažnijih funkcija  Reservation Assistant (RA) je, da intenzivno pomaže pri optimalnoj preraspodeli kapaciteta kako prostornih tako i ljudskih, i na taj način omogućava da od vašeg posla dobijete najviše.

Najviše ograničen resurs u svakodnevnom poslovanju je vreme. RA pojednostavljuje proces rada na taj način što vam omogućava da budete najefikasniji. Nije potrebno dugo da kroz praksu shvatite kako RA funkcioniše. Optimalno korišćenje resursa će obezbediti veći finansijski prihod i veće zadovoljstvo korisnika.

Kada izaberete spa aktivnost onda vam RA ukaže na najpogodnijeg zaposlenog za tu aktivnost u smislu vremena i efikasnosti. Rezervacija sobe/prostora uključuje vreme za pripremu i vreme završavanja. Naravno tokom trajanja svake aktivnosti urađena je i rezervacija vremena za korisnika. RA vam omogućuje da uradite rezervaciju tretmana na najbolji način za vas i vašeg gosta.

Profesionalni timovi nastavljaju da rade na razvoju pa će RA biti još korisniji i efikasniji.  U ovom trenutku preko 600 spa objekata i hotela koristi Reservation Assistant.  Pogledajte više u priloženom pdf fajlu: Reservation Assistant  i  u prezentacionom TAC fajlu : TAC prezentacija

Želite videti šta naš softwear može uraditi za vas?

 Ključne stvari

 

Packageverwaltung-2-200x200

JEDAN ZA SVE U SPA POSLU

OD AKUPRESURE DO VODENIH VEŽBI

reporting-features

PAMETNE FUNKCIJE

VIŠE OD SAMO ORUĐA ZA REZERVACIJE

on-line-distribution-1

AKTIVAN SVUDA

DRUGI JEZICI I PLATFORME NISU PREPREKA 

1. JEDAN ZA SVE U SPA & AKTIVNOSTI POSLU

OD AKUPRESURE DO VODENIH VEŽBI

Vazdušna Banja ili Golf Club, Hotel ili SPA Resort –  da bi razumeli način sprovođenja svih aktivnosti, posvetili smo dosta vremena razvoju programa Reservation Assistant.

Razvili smo oruđe za rad koje zaista pokriva sve zahteve posla.

2. PAMETNE FUNKCIJE

VIŠE OD SAMO ORUĐA ZA REZERVACIJE

Od samog početka RA je više od sistema za upravaljanje aktivnosti i rezervacijama. Pametan i sposoban. RA pomaže pri upravljanju mnogim procesima. On predlaže adekvatne zaposlene za određene aktivnosti. Na svoj prijatan način, on čak odgovara na specijalne želje gosta. Oduševiće vas i mnogim drugim funkcijama.

Dodatni moduli uključuju skoro sve što možete poželeti. Ako ipak postoji nešto što vam je potrebno IT stručnjaci redovno rade nadogradnju i kreiranje novih intrefejsa i dodatnih RA funkcija.

3. AKTIVNO SVE I SVUDA

DRUGI JEZICI I PLATFORME NE PREDSTAVLJAJU PREPREKE

Reservation Assistant je brzo našo svoje mesto na svih pet kontinenta sveta. RA “komunicira” sa 18 jezika i jednostavno se povezuje sa različitim programima – to omogućava 140 interfejsa. Dodatni moduli povećavaju vaše distribucione kanale: WebShop, mobilne Aplikacije i Facebook su postali nove tačke prodaje.

Podrška za Reservation Assistant – telefon je dostupan 24/7.