Protel AIR

Hotelski informacioni sistem u cloud-u & na Slovenačkom

protel AIR nudi najbolje od cloud rešenja, po pristupačnim cenama. Pročitajte više u sledećem fajlu : Protel AIR – SLO.
Povrh svega ovo nije još samo jedan »cloud PMS« , kakvi se svakodnevno pojavljuju .

Protel AIR je potpuno funkcionalan informacioni sistem. Lokalizacija je u pripremi.

U nastavku su neke od prednosti koje nudi cloud rešenje kao što je protel AIR.

Bez velikog finansijskog ulaganja na početku

Bez velikog finansijskog ulaganja sa vaše strane. U pitanju je  model iznajmljivanja ili »Pay-as-you-go« model. protel AIR ne zahteva IT stručnjaka za implementaciju, tako da nema velikog ulaganja u instalaciju sistema.

Skladištenje i zaštita podataka

Cloud može vrlo lako skladištiti sve veću i veću količinu podataka, a vi ne morate brinuti o tome da li ćete imati dovoljno mesta za skladištenje ovih podataka.  Hotelske informacije se čuvaju na sigurnim serverima sa firewall i SSL šifrovanjem za zaštitu podataka. Zato vi ne morate brinuti.

Automatski Backup – Rezervna kopija

Podaci će automatski biti sačuvani i možete ih vratiti bez brige da će bilo šta biti izgubljeno. Sve radi bez diskova za skladištenje podataka tako da nema dodatnih IT troškova za čuvanje podataka.

Automatsko ažuriranje software-a

protel AIR se automatski ažurira sa najnovijim funkcijama i poboljšanjima. Nikada nećete morati da brinete preuzimanju najnovijih servisnih paketa ili da ručno tražite update.

Minimalni “down Time” – neoperativnost sistema

protel AIR je izgrađen na arhitekturi  “multiple redundancy”, što našim korisnicima daje minimalni “down time”. Automatski sistem prebacivanja će ukoliko je potrebno preći na rezervni server što omogućava neometan rad bez ikakvih zastoja i problema.

Jednostavna instalacija i puštanje sistema u rad

protel AIR možete vrlo lako i brzo koristiti u vašem hotelu. Nema potrebe za instalacijom niti bilo kakvim dodatnim uređajima, osim jednostavnog unosa cenovnika. protel AIR ne zahteva nikakve posebne programske ili hardware – ske nadogradnje što takođe predstavlja uštedu u troškovima.

Minimalni operativni troškovi

Kada je sistem instaliran da bi ga održavali nije potrebno angažovanje IT profesionalaca. Čak nije potrebna ni dodatna programska ili hardware – ska oprema te samim tim ne morate ni da sklapate ugovore sa dobavljačima ovakve opreme.

Pristup sa bilo kog mesta

Jedini uslov je da imate internet konekciju na bilo kom uređaju. Sistemu se može pristupiti daljinski. Čak i kada ste u pokretu možete kontrolisati poslovanje.

Minimalno vreme za učenje

protel AIR je jednostavan za učenje i prilagođavanje, bez trošenja dodatnog vremena za obuke. Korisnici mnogo brže nauče da koriste program na cloud-u nego lokalno instalirane programe.