Online Booking

Spreman za nekoliko minuta uz pomoć jednostavnih programskih oruđa.

Hotelske novine brzo i u nekoliko koraka ?

Hotelske novine su najjednostavniji način promocije hotelskih proizvoda i usluga najširem krugu gostiju; može ga pročitati svako, bilo kada i bilo gde. Novine su gostu dostupne na recepciji, dostavite mu ih u sobu ili stavite pokraj stola za doručak.

Da bi novine gostu bile zanimljive, uključite vremensku prognozu, dnevne novinske agencije, sudoku, ukrštene reči, itd… Ukoliko želite, lako možete uključiti i druge kompanije koje se žele tog dana predstaviti gostu. 

Zašto da koristite naše rešenje ?

Imali bi ste priliku da za nekoliko minuta pripremite dnevne hotelske – štampanu verziju i to bez potrebe za satima i satima koje bi zaposleni proveli  pripremajući ovakav proizvod na klasičnim programima za pripremu novina. Pogledajte šta možete pripremiti za 30 minuta: na sledećem linku možete naći primer novina u A3 formatu i u A4 formatu za pregled: Hotel_NEWS_sampleA3.

Jednostavna upotreba

Intuitivni navigacioni meni vam omogućava jednostavno pravljenje članaka .

Vaše informacije i slike se u vaše hotelske novine automatski postavljaju na pravo mesto i za izabrani datum štampe. Ažurirana vremenska prognoza za vašu lokaciju, igre, i celodnevni novinski članci ( ukoliko to želite ) će upotpuniti vaše profesionalne hotelske novine.

 

Višejezični


Vašim gostima lako pristupite na individualan način upotrebom naših višejezičnih mogućnosti pripremu teksta. Izdavanje novina na stranim jezicima se radi automatski, na osnovi glavnog izgleda hotelskih novina. Sa višejezičnom opcijom, izbeći ćete greške i pogrešne informacije. 

 za

Ušteda vremena

Samo nekoliko klikova i odlično sredstvo za vašu promociju je spremno za distribuciju u vašem hotelu. Hotelmedia News marketinški alat je jednostavan za upotrebu, i omogućava vam da na profesionalan način predstavite svoje usluge gostima. Vaš posao je jedinstven kao i vaše hotelske novine. Izbrani članci, koji su integrisani na vašoj internet strani,  se automatski ažuriraju!